Mnogo je ljudi koji imaju problem sa viškom kilograma, i to imamo priliku da se uvjerimo svaki dan, a nekima to smeta, dok su se neki pomirli sa time, i sami sebe zavoljeli takvim kakvi jesu. Mi vam danas donosimo jednu ne vjerovatnu priču, koju je prenio britanski san, a riječ je o tome da je jedna žena rekla kako ona ima problema sa svojim partnerom jer se ona ugojila, a njemu to jako smeta.

Inače kada su se oni upoznali ona je nosila M veliičinu, a sada ona je stigla čak od XL, i njoj partner stalno zbog toga prigovarra, pa joj je govorio kako je ona sjajno izgledala kada su se upoznali, a on se pita kako njoj njeno sadašnje stanje ne smeta. Ona je u svojoj ispovijesti istakla sljedeće: “Nisam želela da budem ovde al sam se iz toga izvukla zbog sina i ponovo sam počela da volim svoje telo. Ja više ne znam. Osećam pritisak i tugu kada sam gladna”, rekla je ona.

Stručnjakinja je ženu na početku savjetovala da je prejedanje način da se utješimo u hrani, zbog onoga kako se osjećamo, pa joj je poručila: “Bojim se da ste sa čovekom koji vas demorališe. Možete mnogo bolje. Postoji neko ko će vas ohrabriti i podržati, ali to nije on”. Vaša mišljenja na ovu temu? Pišite nam u komentarima ispod.