U poslednje vreme je itekako popularna stvar da se kupuju žene, a to je postalo i više nego popularno u zemljama regiona, a njaviše posla se radi po Kosovu. Jednostavno mladići koji su već zašli u pozne godine, i koji žive po ruralnim područjima, jednostavno ne mogu pronaći devojku za udaju, onda se putem posrednika upute za Kossovo, gde nalaze devojke za udaju.

Agencije koje se bave sa tim stvarima, naplaćuju i do 5.000 evra za ove uslugee, a neki od njih su i prevareni, a svakako je najjača priča, kada je jedan čovek iz okoline Zrenjanina otišao po mladu u Prištinu, završio celi posao i krenuli su nazad za Srbiju. Stali su u jednom odmaralištu da popiju kafu, a mlada je otišla u WC i više se nikada nije vratila. Nju je sa druge strane odmarališta čekalo auto, koje ih je pratilo iz Prištine, a ona je kroz prozor izašla i pobegla.

Međutim, da nisu samo Srbi varani, pokazuje nam i ova naša današnja priča. Naime, mi u nastavku današnjeg članka govorimo o dedi koji živi blizu Prizrena, a kojem su podvalili mnogo mlađu devojku nego što je on hteo.

On je platio preko 3 000 eura za devojku od 35 godina, a doveli su mu devojku od 19. Ovaj ded se zove Redžep Kastrati i već ima 12 dece i 50 unučadi iz prethodnog braka, i postao je prava atrakcija na društvenim mrežama. A da bi stvari bile još misterioznije i čudnije, ova devojka mu je rodila još jedno dete, iako joj Redžep može biti deda. Njihov sin se zove Diamant. Pogledajte i celu video priču u nastavku našega članka.

Preporučeno