Dejan Dragojević domaćoj javnosti poznat je po tome što je njega supruga prevarila javno na televiziji u rijalitiju zadruga, što smo svi mi imali priliku da pratimo. Kasnije zahvaljujući prijateljima koji su mu se tu našli, on je prebrodio sve što ga je zadesilo, i pokazao je i neku svoju drugu stranu. On je jedan veoma pozitivan i duhovit momak, ali isto tako i neko ko ima britak jezik, koji surovo zna da iznosi svoje mišljenje, i ljudi su ga i zavoljeli zbog toga kakav je on zapravo.

Više puta je isticao da je on sve prebrodio zahvaljujući njegovoj sadašnjoj djevojci Aleksandri Nikolić, a ono što je zanimljivo jeste to da je ona ušla u šestu sezonu ovog rijalitija, i to bez njega. Da li će Dejan ući ili ne, to nam nije poznato, ali znamo da pomno prati dešavanja u rijalitiju i da se oglašava putem društvenih mreža gdje iznosi svoja mišljenja. Na Aleksandru su mnogi skočili od samog početka, poput Kristijana Golubovića kojem Dejan napolju nije ostao dužan, ali i Maje Marinković sa kojom je Aleks imala žestok okršaj. Nakon njihove svađe i toga što je Maja Aleksandru nazvala ljubavnicom, oglasio se Dejan koji nije nimalo štedio, a koji je rekao:

“Evo demant klasično poređenje od Dekija! Ako sam ja i dalje u braku, onda! Maja i Taki su u vezi, incest porodica, Taki seksualno opšti sa svojom ćerkom. Čij joj on kupuje tange, seksi kostime i vozi kod Čorbe na j*banje! Znači po nekoj logici i onako jako, tata je j*be čim joj kupuje ovo”, napisao je on i dodao: “Lagana paralela, ne draj me, na dijeti sam.” Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno