U nastavku današnjeg članka ćemo da se dotaknemo pobjednika pete sezone najgledanijeg rijaliti programa Zadruga, a riječ je svakako o Dejanu Dragojeviću. On je ove sezone odnio glavnu nagradu i veliku pobjedu za njega i njegovu porodicu, jer poznato nam je svima kako je on u rijalitiju doživio najveću izdaju od strane njegove sada bivše supruge Dalile, koja ga je prevarila javno, ali imali smo priliku da vidimo kako se on sada nakon skoro pet godina vratio svojoj porodici, sa kojom nije razgovarao dok je bio sa Dalilom u braku, a ta priča nam je svima jako dobro poznata.

Naime, pričalo se o njegovom krštenju dosta dugo, pa su tako svi čekali Svetog Iliju, kada je ovaj sveti čin trebao biti obavljen, ali do toga nije došlo, jer Dejan je prema informacijama koje mediji imaju odustao od toga da primi svetu tajnu u manastiru Krušedol, kada je kum trebao da mu bude Lepi Mića. Dejan je u gostovanju u emisiji Narod pita, na ovu temu rekao: “Neće se desiti krštenje. Nije došlo do promene plana, bila je priča u rijalitiju. Ja se nisam uopšte čuo sa Mićom, treba da ga zovem, ali ne volim da budem u lažnoj komunikaciji. Postoji par osoba sa kojima ću da održim kontakt, ali ne sad. Ja se čujem samo sa Dinom, nema potrebe da se ganjam”, rekao je on, a onda se oglasio i Lepi Mića koji je rekao sljedeće:

“Pretpostavljam da je Dejan odustao od krštenja da se nekom ne bi zamerio. Čuli smo se nedavno i rekao mi je da ostaje pri stavu da ne želi da primi pravoslavlje. Ja nisam pravoslavni sveštenik, pa da nekog prisiljavam da se krsti ukoliko on to ne želi. Moja želja i predlog da mu budem kum i da ga krstim i dalje ostaje. Na njemu je da me okrene i sve će se postići jednim pozivom”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.