Navikli smo da razne i veoma neobične priče pročitamo na internetu i na društvenim mrežama, jer u cijelom svijetu dešava se zaista dosta toga, ali ipak vjerujem o da ovako nešto do sada ipak niste imali priliku da čujete, a i pi samom naslovu ste mogli da zaključite o čemu se radi, i da je riječ o priči koja je i više nego šokantna, pa ukoliko želite da znate o čemu se radi, ostanite sa nama do kraja.

Dakle, radi se o tome da je jedna vijest potresla sve, kada je 99-godišnji Italijan odlučio da se razvede od svoje supruge koja ima 96.godina, i koji su u braku 77 godina, a radi se o tome da je on pronašao dokaze da je njega njegova supruga varala prije 60 godina, i zbog toga on je odlučio da se razvedu. Dakle, on je prošle godine, pred sami Božić u komodi pronašao ljubavna pisma koja su razmjenjivali njegova supruga i njen ljubavnik, a kako prenose tamošnji mediji, njegova supruga Rosa mu je navodno priznala da je imala aferu, ali također ga je molila i ubjeđivala da on ne odustaje od njihovog braka.

Antonio nije mogao da vjeruje da mu se to desilo u životu, i bez obzira na to što su oni skoro osam decenija proveli zajedno, on je zbog ove izdaje odlučio da se razvedu. Oni su u svom braku dobili petoro djece, dvanaestoro unučadi i jedno praunuče. Dalje se navodi da su oni porijeklom sa Sardinije, a da su se oni upoznali 1930.godine, kada je Antonio upoznao Rosu dok je služio kao dio italijanskih karabinjera – oružanih snaga – u njenom rodnom Napulju. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno