U nastavku današnjeg članka malo ćemo se pozabaviti domažim šou biznisom, a govorićemo o srpskoj kraljici Elizabeti. Naravno, pri tome mislimo na njen broj godina, a radi se o Ružici Jakšić. Nedavno je isplivala fotografija sa jednog od tri venčanja Ruške Jakić. Nekadašnja TV zvezda udavala se čak 3 puta do sada, dok svoj današnje emotivni status naziva “srećno razvedena”.

Ipak, iako je čak tri puta okončala bračnu zajednicu, o svojim bivšim muževima, ona ipak o njima uvek govori u superlativima, i kako su svi do jednog bili korektni prema njoj. “Dejan Đurović je bio moja prva najveća ljubav i moj prvi muž. On je bio glumac, vodio je dugo “Dragstor ozbiljne muzike” i igrao je u čuvenom filmu “Subotom uveče”. Tada je radio u radio Beogradu, i nikada nije imao smelosti da mi priđe” – istakla je svojevremeno voditeljka

Ljubav me je uvek nosila, kada bi je nestalo, ja bih odlazila Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje ćerke Ane, mojim drugim suprugom – čuvenim arhitektom Laletom Nadeždićem. Sa njim sam bila 2 godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva meseca, jednostavno je sve isparilo i iščezlo” iizjavila je Ruška za srpske portale.

Sa trećim suprugom sam 13 godina bila u braku. To je bio Voja Mulina, bubnjar iz Škulinog orkestra. Sa njime sam ostala i najduže, čak je moja ćerka od 4 godine ga pitala da ga zove tata. Razvela sam se kad me prevario, dala sam mu 24 sata da izađe iz moje kuće, iz mog srca je već izašao.

Preporučeno