U nastavku današnjeg članka, jedna tema, koja postala više nego normalna u poslednje vreme, a sve se desilo na području Srbije. Naime, jedna devojka iz sela na teritoriji opštine Trgovište, koja se nedavno porodila u svojoj kući uz pomoć majke, za očinstvo, verovali ili ne, optužuje čak 15 muškaraca iz svoje sredine, to jeste iz Trgovišta. Tako je ovu informaciju potvrdilo je više izvora u Trgovištu, kao i u vranjskom Zdravstvenom centru.

Navodno mlada majka nije upisala ime oca u knjigu rođenih, jer je u tom se trenutku spremala da tuži čak 15 mladića, sa kojima je bila u sek sualnom odnosu u poslednjih par meseci. Trenutno u Trgovištu kažu da se situacija smirila jer je zvanični momak ove mlade devojke otac i da je prihvatio dete, tako da ostali momci i ne trebaju puno da brinu za svoju sudbinu, i da su slučajno možda i “pogrešili”. Ako se bude majka predomislila kandidati za dokazivanje očinstva proći će ispitivanje DNK na Biološkom fakultetu u Beogradu, i to je svakako jedini način da se dokaže samo očinstvo.

Međutim, kako navode Srpski mediji svih 15 potencijalnih očeva o kojima se priča, među kojima je dosta viđenijih ljudi iz ove opštine, u strahu su ne toliko zbog mogućeg očinstva, nego zato što će se naći na udaru manje sredine, kaao što je Trgovištel. I statistike im ne idu na ruku, jer je u poslednjih 27 slučajeva dokazivanja očinstva preko DNK, svi su izgubili svoje sporove, i morali su da priznaju decu. Koje je vaše mišljenje, da li ste ikada imali priliku da budete svedok nekome u ovakvom slučaju?

Preporučeno