Pjevačica kojoj su predviđali blistavu karijeru, ona koja ima specifičan i prelijep glas bila je Ana Nikolić koja je i na izvanredan način započela svoju karijeru, snimila je nekoliko albuma, mnogo pjesama bili su veliki hitovi, a onda je ona zbog problema koje je imala u svom privatnom životu, nekako zapostavila muzičku karijeru. Naime, poznato nam je svima da je ona bila u braku sa poznatim reperom Stefanom Đurićem Rastom, u kojem su oni dobili kćerku Taru, ali njihov brak nije dugo potrajao pa su se oni razveli, a ona je ona pala u neu vrstu depresije, i počela je da jede previše.

Ana je nekako u isto vrijeme oboljela i od štitne žlijezde, a nakon razvoda, kroz određeni period, nekako je uspjela da se trgne, i da počne da vodi računa o sebi. Ana je počela opet da snima nove pjesme, započela je dijetu, trenirala je i zdravo se hranila, a rezultati svakako da nisu izostajali, pa je cijela javnost bila u velikom šoku nakon što su vidjeli njenu transformaciju. Tako je pjevačica skinula preko 50 kilograma, a i sama je rekla da veliku ulogu u svemu tome ima i pravilan način unošenja tečnosti u organizam.

Pjevačica je na ovu temu rekla sljedeće: “Moja tajna kako sam smršala: nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem 2 čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo brašno), držim se unosa kalorija od 1000kcal do 1200kcal”, rekla je Ana. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno