Kako ste i sami mogli da zaključite, u nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu temu, a riječ je o jednoj djevojci koja je odlučila da se pohvali na društvenim mrežama sa prstenom koji je dobila, tačnije nakon vjeridbe. Međutim, nije to fotografija na koje smo inače navikli kada je riječ o vjeridbama, jer ova fotografija je dosta uznemirujuća, a evo po čemu se razlikuje i o čemu se radi.

Naime, na fotografiji se vidi djevojka koja je stavila prsten, koji je vidljivo drugačiji tačnije uži od njenog prsta, koji je već počeo da mijenja boje, a koža na njemu je znatno oštećena. Ipak, ova djevojka bila je očigledno toliko sretna zbog vjeridbe ali i skupocjenog prstena koji je dobila da je zanemarilan činjenicu da je prsten dosta manjiu od obima njenog prsta, te da joj veličina nikako ne odgovara. Također je vidljivo da je ona neko vrijeme pokušavala da navuče prsten na svoj prst, pa je po njemu napravila linije, pa onda kada je uspjela nekako da ga navuče, podlivi su se odmah pojavili.

Ali njeno oduševljenje zbog činjenice da je nju dečko zaprosio, bilo je toliko veliko, i ona je naravno odlučila da slika svoju ruku sa prstenom pokaže svima. Ona je objavila fotografiju, u opisu koje je napisala “rekla sam da”, ali ona nije očekivala da će umjesto čestitki i komentara oduševljenja, ona je dbila komentare zabrinutih ljudi, jer prizor je dosta uznemirujuć. Fotografiju možete pogledati ovde.

Preporučeno