Saša Veselinov je lepa voditelka je stupila u brak sa mladim teniserom, bratom Novaka Đokovića Đorđem 12 septembra 2022 godine a sada sa njim čeka i prvo dete. Vest da je u drugom stanju, Saša je dugo krila a ona je pre nekoliko dana istupila u javnost i otkrila da je u šestom mesecu trudnoće.

” Za manje od 3 meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu – postaću mama. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje, iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti” – poručila je Saška i dodala. “Sada kada je već postalo očigledno i da ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama” – istakla je lepa voditeljka. Đorđe, koji nestrpljivo čeka da postane tata podrška je Saški u svemu. Njih dvoje su započeli i zajednički život u stanu u beogradu na vodi, odakle je Đokovićka podelila slike putem Instagrama i pokazala porodičnu idilu.

Također, njih dvoje imaju dva kućna ljubimca, kucu Zaru i papagaja Pipi koji je u porodici još od Saškinog detinjstva i od kojeg se nije odvajala ni u trenutku kada je izgovorila sudbonosna “da”.

Saška je objavila preslatku scenu, kako se pas i ptica jure po stanu, uz opis… “Pipi obožava da trči po stanu i istražuje, dok Zara voli najviše da ga ometa” – napisala je Veselinova, a potom objavila i kadar iz dnevnog boravka, na kome vidimo kucu Zaru kako čeka hranu. Ostatak teksta pročitajte ovde. 

Preporučeno