U nastavku današnjeg članka govorimo malo o društvenim mrežama koje su itekako korisne od kako su se pojavile. Na jako puno načina jednostavno su nam od koristi, ali se ipak stvori mala zavisnost, tako da u jednu ruku i nisu baš toliko i dobre. Sa druge strane imamo jako puno primera gde su one više nego loše, pa u jednu ruku dospevaju i u sferu kriminala, a onaj ko se nađe u nekoj šemi, jako teško se iz nje izvući. 

Mi danas govorimo o sferi upoznavanja, a znamo da se putem društvenih mreža itekako može upoznati i ljubav života, a takvih primera je jako puno, a opert sa druge strane, kada se krenemo sa nekim dopisivati i vidimo kako zapravo iuzgleda, niko nam u stvari ne garantuje da je u stvari baš ta osoba u pitanju. 

Imamo jako puno proimera, gde su osobe otišle na sastanak sa nekim koga su upoznale na facebooku ili Instagramu, a onda su doživele jako veliko iznenađenje pa ponekad i razočarenje. Mi dabas govorimo o jednoj samohranoj majci koja se upoznala sa jednim mladim vojnikom iz Amerike, i bila je to ljubav na prvi pogled, ali su se samo dopisivali, nikada se nisu videli putem kamere. 

Ona se toliko zaljubila da je nasela na njegovu priču da mu pošalje pare za kartu iz Amerike u Englesku. Čak je i auto prodala jer nije imala toliko para, kada su pare legle na račun, on ju je blokirao, a ona je itekako prevarena. Da li ste vi imali neko slično iskustvo?

Preporučeno