Zvezde Granda su se na području Balkana pojavile još početkom 1998 godine, i prvo su krenuli sa izdavanjem albuma za neke izvođače, ali su jako brzo Saša Popović i Lepa Brena došli na ideju da otkupe licencu jednog takmičenja, i tako su zapravo osnovane same Zvezde Granda. Danas su jedna od najgledanijih emisija na cijelom Balkanu, a do sada su izbacili jako veliki broj uspješnih pjevača i pjevačica. 

Svakako neizostavan dio ove emisije je i sam žiri koji je sigurno 70% same emisije, a koji donosi rekordnu gledanost, jer apsolutno baš svi žele da vide svađe između Jelene Karleuđe i Marije Šerifović. Đorđe David je jedan od najkontroverznijih voditelja koji se pojavio u posljednjih 20 godina u žiriju Zvezdi Granda. Nikome nije bilo jasno kada se pojavio na samom početku, šta radi jedan čovjek u žiriju koji nosa haljine na sebi i koji ima jako čudan način za oblačenje, međutim, već se prve sezone pokazalo da Saša Popović i Lepa Brena ama baš nikada ne griješe. 

On je pored kontroverznog načina oblačenja, poznat i po svome muzičkom znanju, a sinoć je opet pokazao da je opet jako poseban. Naime prilikom izvođenja predstave pod nazivom “Sex bomb”, Đorđe David je bio učesnik same predstave, ali je sve frapirao kada je u jednom trenutku skinuo gaće i svima pokazao zadnjicu. 

Slika se jako brzo poćela širiti društvenim mrežama, a može se reći da je od jučer posatala i više nego viralna. Marija Veljković se nije mogla suzdržati, pa se nasmijala kada je vidjela samog Đorđa Davida. 

Preporučeno