Verujemo da i sami znate da naše popularne osobe itekako dobro zarađuju, pa je i logično da imaju zaista ogromne vile koje je nemoguće da odrzavaju sami, zato poneki imaju i pravu četu kućnih pomoćnica i kuhara koji im pomažu u njihovom svakodnevnom životu.

Do sada smo videli da Jelena Karleuša ima tri kućne pomoćnice, koje su bile i dadilje njenim ćerkama, i koje su uz njih bile u poslednjih 10 godina. Dragana Mirković nema vilu, nego dvorac koji opslužuje cak 11 osoba , ali sa druge strane ipak lepo žive, jer sa njima idu na sve odmore, i imaju baš sve plaćeno.

Tako Dragana uvek ima svoje osoblje na dohvat ruke, a oni su usput na letovanju, dok ujedno i rade. Šta onda tek reći za glavnu šeficu na celoj estradi? I Lepa Brena takođe poseduje ogromno bogatstvo, pa sa svojim suprugom Bobom Živojinovicem poseduje vilu na Bežanijskoj kosi, koja vredi 1,8 miliona evra. Njih dvoje su u poslednje vreme sami, jer su se deca razišla, vila je postala prevelika za njih dvoje, pa su je stavili i na bubanj, ali nisu mogli da je prodaju za realnu cenu koliko su zapravo tražili.

Dragica koja je radila kao kućna pomocnica u domu Lepe Brene, a sada je otisla u penziju, kaže da nikad nije otišla kuci, a da joj šefica Brena nešto u kesi nije spremila i poslala kući. Ako tome dodamo da je platila fakultet njenoj rođenoj ćerci, onda vam je jasno o kakvoj se osobi radi. Vaša mišljenja o Lepoj breni?

Preporučeno