Happy TV je svakako u poslednjih par godina itekako postala jako gledana aa sve zbog Milomira Marića koji je digao celu jednu priču na jako visok nivo. Jako raznovrsan sadržaj, kao i kvalitetan odabir kolega koje su mu vodile emije koje su bile jako gledane. Svakako da mu je glavna perjanica bila Jovana Jeremić, koja je od ovoga leta ipak prešla na Pink TV.

Pokušao je Milomir Marić na sve moguće načine da je zaustavi u tom transferu, pa joj je čak ponudio i puno veću platu, a ipak je izazov bio veći kod Željka Mitrovića, koji joj je na stol bacio i ključeve jednosobnog novog stana na Beogradu na vodi. Ona je punih 10 godina radila kod njega, i jako je napredovala, a sada je odlučila da naplati celi svoj rad i trud.

Tu se nije ništa moglo više uraditi, a Milomir Marić je nedavnp preležao korona virus, i nije bilo dobbro nikako, iako je bio vakcinisan opet je podneo jako teško celu priču. Sada je milomir Marić gosovao i to baš na Pinku i to u Magazinu IN, gde je njegova domaćica bila popularna Sanja Marinković, a on joj je ispričao jednu jako zanimljivu anegdotu.

Rekaao je da mu je u emisiji gostovao čovek, koji je rekao da ga žena maltretira, a njima je to sve bilo neverovatno, da bi iduće jutro u studio došla nenajavljena i ta žena, a svi su se odmah razbežali. Pored Marića u emisiji je gotovao i Vojisav šešelj koji je također imao svoje viđenje žena.

Preporučeno