Navikli ste da skoro svakog dana imate priliku da pročitate neku neobičnu situaciju koja se nekome desila, a takve priče nam dolaze kako iz ostatka svijeta, tako isto i sa naših prostora, a priča koju vam u nastavku donosimo nam dolazi iz Srbije, tačnije iz jednog ivanjičkog sela po imenu Bedina Varoš, a radi se o tome da se čovjeku po imenu Miloš Popović koji ima 30 godina, i koji je sjekao drva, a onda mu se desila jedna nevjerovatna stvar koja ga je ostavila bez teksta.

Naime radi se o tome da se Miloš godinama bavi sa ovim poslom, ali da mu se ovako nešto nikada ranije nije desilo, a riječ je o tome da kada je on sjekao drvo bukve, da je iz njega potekla voda, i da se on prosto šokirao sa ovim prizorom. Tako je on o ovome govorio za domaće medije, pa je rekao sljedeće: “Stablo nije bilo trulo, već naprotiv potpnuo zdravo. Počeo sam da sečem i kada sam stigao na pola posla, počela je neverovatnom jačinom da izlazi voda, kao da ju je neko pustio sa česme. Prišli smo, umili se i oprali ruke. Voda je bila hlada i izuzetno čista, da je mogla odmah i da se pije. Bili smo u velikoj dilemi i nismo znali šta da radimo, ali na kraju smo bukvu ipak posekli”, rekao je on.

Da bi stvar bila još čudnija, u blizini od pola kilometra nema niti jedne rijeke niti bilo kakvog izvorišta, da se recimo od toga mogla sakriti tolika količina vode u stablu. Dalje Miloš je rekao još i ovo: “Stablo nije bilo trulo, već naprotiv potpnuo zdravo. Počeo sam da sečem i kada sam stigao na pola posla, počela je neverovatnom jačinom da izlazi voda, kao da ju je neko pustio sa česme. Prišli smo, umili se i oprali ruke. Voda je bila hlada i izuzetno čista, da je mogla odmah i da se pije. Bili smo u velikoj dilemi i nismo znali šta da radimo, ali na kraju smo bukvu ipak posekli”. Ostatak teksta pročitajte ovde.