Tek je prošlo nešto malo više od kako nas je napustio legendarni pjevač Džej Ramnadanovski. On je naglo umro u 57 godini života u svom stanu na Dorćolu, a sa njime je bila i njegova kućna pomoćnica, dok je menadžerka izašla do apoteke. On je legao da malo odmori prije rućka, zadrijemao je i nije se više nikada probudio. 

Mnogi su ostali zatečeni sa ovakvom informacijom, jer ništa nije ukazivalo da bi on mogao tako naprasno da premine. Za vrijeme korona virusa je rano ustajao, obilazio BG pekare kupovao peciva i kačio kese po kontejnerima da se posluže svi oni koji nisu bili zu mogućnosti da kupuju sebi hranu. Nijednom nije bio pozitivan na covid 19, ali je na kraju ga ipak koštao njegov hedonistički način života. 

Dosta alkohola, cigarete, neredovna i nezdrva ishrana sve je to ukazivalo da neće doživjeti ni 60 godinu života. Veliki broj ljudi je biop na njegovoj sahrani, a nikada se najvjerovatnije neće ponoviti takva boja glasa koju je imao veliki Džej Ramadanovski. Kao što iznate on je odrastao u domu za nezbrinutu djecu, a imaju i snimci kako svira gitaru i pjeva još kao dijete, a njegove ćerke će te snimke čuvati za života. 

Marija Ramadanovski pokzuje jako veliki talenat za pjevanje, a prema posljednjim saznanjima, ona uskoro planira i debitantski album, a u cijeloj priči joj pomaže i Adil, Džejev zet. Kako će to sve da izgleda ostajje nam da vidimo, a interesantno je to, da je Marija napustila i svoj posao zbog pjevačke karijere. Vaša mišljenja?

Preporučeno