Danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču koja nam dolazi iz Srbije, a koja se odnosiu na jednu djevojku po imenu Nina. Naime, radi se o tome da je ona pronašla ljubav svog života, ali to nije niko iz Srbije, niti iz regiona, nego vjerovali ili ne ona se udala za Egipćanina Muhameda. Oni žive sretno u braku, i trenutno su u Beogradu, a Nina je odlučila da svoju veoma neobičnu priču podijeli sa svima, tačnije o tome kako je ona upoznala u zavoljela Muhameda.

Naime, Nina je otišla u Egipat kako bi volontirala, i bila je na jednoj pijaci, gdje je i upoznala Muhameda, a kako je rekla tada joj je on bio veoma antipatičan, a nije ni slutila šta će kasnije da se desi, i kakva ljubav će da se rodi između njih dvoje. Nina je na samom početku svoje ispovijesti rekla sljedeće: “Upoznali smo se pre pet godina kada sam ja otišla u Egipat da volontiram preko organizacije Aiesec i bukvalno smo se videli na jednoj pijaci slučajno. Razmenili smo par reči, a nakon toga se sreli još jednom i čak smo bili antipatični jedno drugom”, rekla je ona.

@shikaandnina

Dating a person from a different culture teaches you more about your culture ✌️ #serbia🇷🇸 #egypt #fyp #interracialcouple #balkantiktok #viral #interreligionmarraige #stopracism #serbianculture

♬ Hotel – Lawsy

Oni su svoju ljubav krunisali brakom, oboje su influenseri, i imaju svoj Jutjub kanal na kojem imaju preko 17 hiljada pratilaca, i ono skoro svakog dana izbacuju razne snimke i video klipove, a ono što možemo također da vidimo jeste to da ljubav zaista ne poznaje granice. U jednom od pomenutih video snimaka obratio se Šik koji je rekao: “Zdravo od Niš”, govori Šika, dok Nina priča arapskim jezikom, što je svakako i više nego simpatična stvar. Međutim, jedan komentar je definitivno svakome zasmetao, a koji je glasio: ”Da ste vas dvoje moja deca, ubio bih vas”, “Vaša deca će biti prljava i odvratna”, “Ti si razočaranje za svoju zemlju”, su bili samo neki od komentara.

@shikaandnina

On a side note, If you ever do visit Glubac you have to visit this restaurant❣️ #serbia🇷🇸 #egypt #fyp #interracialcouple #balkantiktok #viral #golubac #serbianfood

♬ original sound – Shika & Nina

Preporučeno