Zoran Marjanović glavni je osumnjičeni za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, koja je brutalno ubijena 2.aprila 2016.godine na nasipu u Borči. Od tada pa sve do danas ovaj slučaj tapkao je u jednom mjestu gdje nije bilo nikakvih pomaka, i pjevačicin ubica se slobodno kretao ulicama. Međutim, sutra će sve da bude riješeno, kada je zakazana i konačna presuda za ovo ubistvo, dok se na optuženičkoj klupi nalazi Zoran Marjanović.

On je rekao da se iskreno nada da će konačna presuda da bude donesena na osnovu iznijetih dokaza, i da se neće temeljiti na glasinama koje godinama kruže. Tako je on dao ekskluzivan intervju za domaće medije gdje je na samom početku rekao sljedeće: “Mirno čekam presudu, savest mi je čista. Istina je na mojoj strani. Od prvog dana govorim da nisam ubio suprugu. Svestan sam da je nekada put do istine težak i trnovit, ali nemam sumnju da će ona i na kraju pobediti. Takođe se nadam da će se naći i najstrože kazniti ubica moje žene i majke mog deteta”, rekao je on, a onda je dodao u sljedeće:

“Slušam predavanja oca Arsenija i oca Rafaila Boljevića na jutjubu jer je njihova reč spasonosna za sve ljude. Inače, ništa drugo posebno ne radim”. Dok sutra ne čujemo konačnu presudu, pišite nam u komentarima ispod, šta vi mislite da li je Zoran kriv ili ne?