Moj glavni prioritet kao majke je da se posvetim svom sinu Jamanu, koji prolazi kroz pubertet i treba mu više pažnje nego ikada prije. Moram biti tu da ga podržim i vodim kroz ovu uzbudljivu, ali izazovnu fazu njegovog života dok istražuje svijet i želi da se druži. Nedavno sam gledao intervju sa Eminom Jahović u emisiji “Premijer vikend specijal”. Govorila je o svojoj prošloj vezi sa Mustafom Sandalom, svom razvodu i trenutnom statusu u vezi s ljubavlju i potencijalnim novim partnerom.

Bilo je intrigantno čuti njenu perspektivu o ovim ličnim stvarima jer je prošlo dosta vremena otkako nije na televiziji. Mnogi ljudi pitaju da li sam zaljubljena, ali moja ljubav je isključivo za moja dva sina. Ovo sam već spominjala drugima, i ne može se dovoljno naglasiti koliko mi je važno da budem posvećena majka. Iako sam u prošlosti imala iskustva sa različitim muškarcima, ta poglavlja su sada iza mene.Živeći u Turskoj, ironično mi je da svaki mjesec imam novog partnera, ali prioritet su mi djeca, posebno moj sin Jaman koji prolazi kroz ključan period u svom životu – pubertet. Ne mogu da ga kontrolišem niti da mu oduzmem privatnost, ali umesto toga vodimo duge i svakodnevne razgovore kako bih mu bila i majka i prijatelj dok se upoznaje i druži sa devojkama.

Što se tiče mog bivšeg muža i suđenja koje je u toku, neću dalje komentarisati jer moja situacija nije u vezi sa novcem, već sa poštovanjem mojih principa. Uprkos tome što sam s njim na sudu, osiguravam da ga naša djeca i dalje mogu vidjeti, iako mi je žao zbog kritika s kojima se suočavam u Turskoj gdje je dobro poznat. Ipak, naučila sam da se fokusiram na to da živim svoj život i otkrivam istinu, da ostanem verna svojim uverenjima i ne dozvolim da spoljašnja mišljenja utiču na mene.

Preporučeno