TV programi su u posljednjih 20 godina doživjeli apsolutnu transformaciju od kako se pojavila riječ “sapunica”. Vjerujemo da svi znate šta to znači, i da danas niti jedan programski sadržaj jednostavno ne može da prođe bez bar jedne sapunice, koji danas snimaju skoro svi. Dovoljno je reći da u posljednjih 10 godina imamo i nekoliko jako uspješnih TV serija i sa našeg govornog područja. 

TV kuće, zajedno sa producentima su shvatili koji je to dobitni modul i jednostavno su zanemarili filmove i ostale stvari, jer je dobitna formula prikazivati svaki dan po jednu seriju, i maćete sigurno zagarantovanu gledanost. Ljudi su apsolutno postali opčinjeni sa TV serijama, i jedva čekaju kako će se završiti njihova drama ili neko dešavanje. Običnom čovjeku kada krene gledati sapunicu glava eksplodira od silnih karaktera i glumaca, pa mu treba sigurno par dana da ih sve pohvata odjednom. 

Esmeralda je davnih 90 ih otvorila vrata svim serijama i sapunicama, i bila je rekordno gledana u to vrijeme. Nije bilo kuće u kojoj se u to vrijeme nije gledala Esmeralda sa popularnim Hoze Armandom. Međutim, lprije 9 godina se pojavila jedna TV serija koja je zasjenila Esmeraldu a to je svakako Sulejman Veličanstveni koji je dosegao svjetski nivo slave. 

Svi su apsolutno se pitali kako će se završiti ova sjajna serija. Danas nakon toliko godina svi se pitaju kako izgleda Hurem iz te serije, kao i ostali glumci. Većina ih je poprilično ostarilo, dok su neki od njih postali i roditelji, dok imamo i onih koji su se teško razbolili. 

Preporučeno