Danas se malo posvećujemo domaćoj estradi to jeste pevačicama koje su obeležile celu estradu u poslednjih 20 godina. Imamo tu nekih 5 imena, koja su definitivno osnovali temelje cele srpske estrade, a većini njih je početak bio više nego težak. Jedva su sastavljali kraj sa krajem, ali na kraju kad se podvuče crta one su ipak uspele u životu. 

Verujemo da ste dosta njih videli na samim njihovim početcima karijera, i mnogi od njih uopšte za početak uopšte ne liče na sebe, a danas su naravno uradili jak opuno plastičnih operacija. Naravno, sa zaradom i većim kešom, dolazi i veći apetiti, tako da se može malo ulagati i u sami izgled. Danas one imaju svoje pminkere, stiliste i hrpu ljudi koji ih okružuju. 

Međutim, ovakvo nešto ne verujejmo da ste do sada videli, to jeste kako su se neke zvezde šminkale na početcima svoje karijere. Nisu imali pare da plate šminkere, tako da su neki od njih stvarno fulali sa izborom i načinja šminkanja. Videli smo Daru Bubamaru i Seku Aleksić, koje su totalno profulali sa ovim kombinacijama. 

Međutim, šta reći za Cecu Raćnatović? Ovde je vidimo sa suprugom Arkanom, a jako crveni ruž je u to vreme bio i više nego popularan. Da li je pogrešila sa ovim izborom? Pišite nam sve u komentarima…

Preporučeno