Nova sezoan Zvezdi Granda donela nam je jako nova uzbuđenja, koja su svakako na jednom novom nivou, jer je novo lice Ceca Ražnatović. Ona je na stolici u žiriju Zvezdi Granda zamenila Jelenu Karleušu, i svakako da je pred njom jedan jako težan i zahtevan zadatak.

Međutim, kako subote polako prolaze, sve više i više se vidi da je Ceca kao stvorena za ovaj posao, jer je ona donela jednu totalno novu dimenziju u samo ovo takmičenje. A nakon što je Jelena Karleuša obećala, a Ceca Ražnatović ispunila obećanje i donela torbu Novki Vasiljević, vernom članu publike, na red je došlo da i Saša Popović “napuni” torbicu. Ako niste bili uz Zvezde Granda prošle subote, ova gospođa je dobila totalno novu torbu, a njenoj sreći jednostavno nije bilo kraja.

A sve je krenulo od toga da nova članica žirija nije ispoštovala običaj da u novu torbicu stavi malo para, ona je mudro čekala da se Saša Popović isprsi, tako da je i više nego ispoštovana ove subote. Saša Popović je ušao u publiku sa 50 evra, i krenuo prema gospođi, a publika je trađila popularnu “stoju”. Ja sam se samo šalio! Da sam imao 100 dao bih vam 100, a da sam imao 500 to vam sigurno ne bih dao”, našalio se Popović, a članovi žirija su se našalili i rekli da će mu pozajmiti.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Preporučeno