Domaći mediji danima su pisali o voditeljki Jovani Jeremić koja inače vrlo često bude jedna od glavnih tema domaćih medija, pa je tako bilo i ovog puta. Naime, vjerujemo da se svi sjećate kada je u javnosti izašla vijest da voditeljka Jovana Jeremić prima poruke u kojima njoj neko prijeti, a koje nisu bile nimalo bezazlene. U tim porukama inače su se spominjale i starlete Maja Marinković i Tamara Đurić.

Muškarac koji je Jovani slao poruke pronađen je i on je pritvorenm ali je uspio da sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu sklopi dogovor, tačnije sporazum, gdje on priznaje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na osnovu kojeg je osuđen na šest mjeseci kućnog zatvora, a pored toga donijeta je i mjera zabrane prilaska voditeljki u narednih godinu dana. On je na početku negirao da je slao poruke, a onda mu je određen pritvor u trajanju od 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva i osobitih okolnosti da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svjedoke koji treba da budu ispitani u postupku.

Nakon što je postupak sproveden, on je priznao da je počinio krivično djelo, a onda je došlo i do sklapanja sporazuma, tako da mu je određena kazna u trajanju od 6 mjeseci, koju će on da izdržava u prostorijama u kojima stanuje, a kako smo naveli njemu je pored toga određena i mjera bezbjednosti, tačnije zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenom na udaljenosti manjoj od 100 metara u trajanju od godinu dana. Ostatak teksta pročitajte ovde.