Jelena Karleuša je neko ko uvek voli da privlači pažnju na sebe. Žena je uvek volela da uradi neki skandal koji joj pomogne da se malo digne, a uvek je znala da pogodi pravi trenutak. Primera radi, ona je još u Junu znala da napušta Zvezde Granda, a to je objavila tek pre nego je startala nova sezona. Na taj način je opet digla prašinu i usmerila svu pažnju na sebe.

Ona je tako sada napustila mesto na kojem se pojavljivalaa u poslednjih 6 godina, a nju je zamenila njena velika protivnica Ceca Ražnatović, koja joj je ipak dostojna zamena. Međutim, i pored svega toga, ona je uvek imala jako krinih momenata u svojoj karijeri, dovoljno je samo pogledati na koji je način se razvela od svoga prvog supruga Bojana Karića, koji ju je uhvatio u neveri. To je bio skandal o kojem se pisalo jako dugo vremena, ne samo u Srbiji nego i celom Balkanu.

Pre 2 godine je po njenim rečima imala najteži period u svome životu. Tada je razotkrivena do samog kraja, jer je uhvaćena u preljubi sa BH fudbalerom Ognjen Vranješom, a nakon samo mesec dana je izgubila i majku Divnu tako da joj je trebalo punih godinu dana da se ponovo dozove i sredi svoj život.

KAo što i sami znate, njena majka Divna je preminula od tu mora, a kao znak podršlke njoj i svim ženama koje su prolazile kroz taj pakao, Jelena se krenula šišati na kratko što praktikuje i dan danas. Čak je u tim trenutccima pomišljala i na samoubistvo.

Preporučeno