U današnje vrijeme rijaliti programi poput Zadruge pokazali su se kao pravi pogodak, jer iz nekog razloga obične ljude zanimaju kriminalci, starlete i pomalo priglupi ljudi koji su dobili medijsku pažnju. I više je nego jasno da se na nekim platformama može Zadruga gledati i po 24 sata, pa je onda običnom čovjeku i više nego nejasno kako neka osoba može gledati u TV dok svi u Zadruzu spavaju?

Vjerovali ili ne, prema posljednjim istraživanjima, gledanije od centralnog dnevnika u Srbiji bilo je to kako jedan Kristijan Golubović spava. Da li možete da povjerujete u ovu priču? Vjerovali ili ne, koliko je bitan Kristijan Golubović Željku MItroviću i produkciji Pink televizije, pokazuje i podatak da su oni za njegov ugovor inkasirali preko 300.000 eura, a kada bi vam rekli da u martu spremaju dodatni ugovor, prema kojem će da mu daju ključeve novog stana u Beogradu, ne biste nam vjerovali. 

Međutim, nije on jedini koji privlači pažnju balkanske javnosti, imamo tu i jednu novinu u vidu mladog hrvata Frana Pujasa, kojeg su žene počele itekako da obožavaju, a karakterističan je po svojim silnim ztetovažama i pirsinzima koje ima po cijelom tijelu. Ono što se za njega priča je to, da je pobjegao iz Hrvatske u Zadrugu da bi utekao kamatarima i ljudima kod kojih se zadiuživao za drogu. 

Sigurno se svi vi pitate kako je Fran izgledao prije samih tetovaža? Vjerujemo da ga nikada ne biste prepoznali, a vama ostavljamo na sud da pogodite da li je ovo uopšte ista osoba? Vaša mišljenja?

Preporučeno