U nastavku današnjeg članka vam donosimo novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, tačnije ćemo da pišemo o stanju na hrvatskoj estradnoj sceni o kojoj se inače dosta govori u poslednje vrijeme, a najviše su aktuelni pjevač Petar Grašo i njegova izabranica Hana Huljić, koji su nedavno postali roditelji jedne male djevojčice. Međutim, o tome se toliko pisalo u poslednje vrijeme, tako da to i više nije toliko zanimljiva tema kao na početku.

Nastavit ćemo sa novostima koje nam dolaze sa hrvatske estradne scene, a u nastavku ćemo da pišemo o pjevačici Alki Vujici, koja je poput Lepe Brene, tačnije ona je uvela neke elemente folka u svioje zabavne pjesme. Njen glas itekako je prepoznatljiv, a njene pjesme su ocjenjene kao jako kvalitetne kako od strane stručnjaka i njenih kolega, tako isto i od njene publike. Jedan od njenih najpoznatijih hitova jeste “Nek ti jutro miriše na mene”, i sve će vam biti jasno, jer to je pjesma koja je i dan danas jako slušana kod publike.

Međutim, kada je u pitanju njen ljubavni život, ona tu baš i nije imala sreće, a prvo je bila u vezi sa proslavljenim hrvatskim fudbalerom Igorom Štimce, a nakon te veze ona se udala za Vuka Vuidru, i sa njim ona je dobila sina Arjana, koji je krenuo majčinim stopama, pa je ušao u svijet muzike. Tako je on danas uspješni di džej, producent, a svoje studije on je završio u Londonu, gdje mu je jedan od predavača bio Sajmon Le Bon, koji je poznat po svom sastavu Djuran Djuran.