Poslednjih nekoliko godina društvene mreže su doživjele veliki napredak, na kojima se dijele razni sadržaji koji umiju da nas nasmiju do suza i u potpunosti nam poprave dan, a mi ćemo u nastavku pisati o jednoj veoma interesantnoj i zanimljivoj priči. Znamo da su ljudi puni duhovitih i neobičnih ideja, a sve to dijele na društvenim mrežama, i na taj način nekome možda i pomognu.

Priča koju vam donosimo u nastavku i o kojoj ćemo pisati je završila na jednoj Fejsbuk stranici koja se zove “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca”, a mnoge je zasmijala do suza. Inače riječ je o jednoj namirnici koju svi Balkanci vole, a tp je sušeno meso, koje neki zovu svinjokolj, drugi pastrma, ali ono što je svima zajedničko je ukusno i osušeno meso, bilo da je u pitanju vrat ili neki drugi dio svinje. Jedan čovjek iz Imackog dosjetio se jednog mnogo zanimljivog i neobičnog načina na koji da on osuši meso.

Ovaj čovjek je to riješio na jedan jako zanimljiv način, koji je veoma originalan, a ono što je on uradio jeste da je on meso okačio na kran i tako ga osušio. Oni koji su to vidjeli su jednostavno oduševljeni njegovom idejom, a fotografija koja je osvanula na pomenutoj Fejsbuk stranici dijelila se brzinom svjetlosti, a komentari ispod objave su se samo nizali, a neki od njih bili su: “Komšiji ispred balkona pa nek gleda i nek se ždere što nije hteo da prase uzmu zajedno”, “Mogli bi i mi ovako, al nemamo pršute”, “Zbogom i prijatno”. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno