Do sada smo nekoliko puta imali priliku da čujemo kako je pojavom interneta ali i društvenih mreža svima nama omogućeno da vidimo zaista sve i svašta na njima, te tu imamo sadržaja koji će nas nasmijati do suza, a onda tu je i mnogo priloga za koje ne vjerujemo da je moguće da su se desili, a mnogo je ti bizarnih stvari, koja nam pokazuju da je na ovome svijetu, zaista sve moguće.

Tako se mi danas prisjećamo jedne nesvakidašnje situacije koja se desila u Indiji, a radi se o tome da je jedna koza ušla u jednu od zgrada koje pripadaju Vladi, te je koza snimljena kako izlazi iz zgrade sa fasciklom u ustima. Prema saznanjima, ovaj video snimak je nastao ispred zgrade sekretarijata Pančajata u Čaubepuru u Kanpuru, a na snimku se vidi kako jedan zaposleni juri za kozom koja bježi, a koja u ustima drži fasciklu sa dokumentima. Svjedoci koji su vidjeli ovu situaciju su izjavili kako je koza mirno ušla u zgradu dok je većina zaposlenih bila vani, na pauzi, te da je nakon toga uzela hrpu papira koji su bili na jednom stolu.

Navodno ti papiri imaju veze sa nekim projektima za razvoj regije, mada su neki službenici izjavili da se radi o dokumentima koji su ionako bili višak, te da nisu bili srećom neki važni dokumenti. Na kraju su zaposleni, ganjajući kozu, ipak spasili neke dokumente, koji su ipak bili sažvakani. Zbog svega toga je naređeno zaposlenima da za vrijeme radnoga vremena više ne smiju da napuštaju svoja radna mjesta, da se ovakve stvari više ne bi ponavljale.

Preporučeno