Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka se bavimo sa rijaliti programima, a kada su oni u pitanju, to su najgledaniji programi na našim prostorima ali i šire, a najgledaniji je Zadruga koja je već godinama obara se moguće rekorde gledanosti. Iako je bilo priče da će peta sezona Zadruge ujedno biti i poslednja. Međutim, Željko Mitrović je sve obožavaoce obradovao sa time da od septembra kreće nova sezona, za koju vjerujemo da će itekako da bude spektakularna.

Poslednjih dana u domaćim medijima čitamo o Miljani Kulić itekako poznatoj rijaliti zvijezdi na našim prostorima, koja se proslavila učešćem u raznim rijalitijima, a koja ovih dana vodi najveću životnu borbu, od kako joj se stanje pogoršalo nakon operacije želuca koju je radila u Turskoj. Miljani se slošilo i u Kliničlkom centru u Nišu ona je htino operisana i tom prilikom izvađena joj je slezina, a prema poslednjim informacijama ona se nalazio na intenzivnoj njezi i oporavlja se. Vijest koju vam u nastavku donosimo nažalost je povezana sa crnom hronikom, koja je u poslednje vrijeme postala česta tema.

Naime, naša današnja tema odnosi se na to da je jedna učesnica poznatog serijala “Goli i uplašeni”, pronađena mrtva u blizini vodopada, a njena smrt obavijena je sa velikom misteriznošću. Inače ona se pojavila u dvije sezone u ovom poznatom serijalu, a bila je čuvar koji je sjedio u rezidenciji u Preskotu, i to dok su vlasnici bili na odmoru , ovo je istakao predstavnik policije. Kada su se vlasnici vratili oko 17 sati, zatekli su je mrtvu u gostinjskoj sobi, i ne postoji ni jedan dokaz da je možda riječ o ubistvu, ali nema ni naznaka da se ona ubila. Više informacija očekujemo u narednim danima.