Mi se danas ipak malo odmičemo od trenutne situacije koja traje na Kosovu i Metohiji, a koja je prisutna u skoro svim medijima 24 sata na dan. Idemo se malo posvetiti TV emisijama koje su u Srbiji itekako gledane, a koje nam sa vremena na vreme donesu jako komičnih situacija, koje se dese spontano, i onda za jako kratko vreme postanu viralne. 

Najzabavnije je kada uživo u programu imamo gostovanje nekih jako bitnih političara, koji su bitni za celu državu, a kada je u gostujućoj stolici smešten predsednik Srbije, onda je to dovoljno da se cela nacija nacrta pored samog TV ekrana. Mi vam tako danas donosimo jedno od gosotovanja predsednika Srbije, Aleksandra vučića. 

Jako dobro se zna, da ovaj čovek deinitivno obožava sve medije, i da je onn na TV itekako rado viđen gost. U poslednje vreme on je itekako zuzet sa gorućim problemom u celoj državi, a to je svakako pitanje Kosova i Metohije, tako da cela nacija od njega očekuje šta ima da kaže po ovom pitanju, a imali smo prilike da ga gledamo na vandrednim sednicama, te je odmah uputio vojne snage na granicu sa kosovom i Metohijom. 

Mi se danas dotičemo Vučića, ali na jedan duhoviti način, a taj je da je Palma nedavno gostovao na Happy TV-u, a kada je voditeljka u studio uvela popularnog Đanija koji je počeo da peva pesmu o Vučiću, on je skočio sa stolice i krenuo da kiti muziku. Jako ga je pogodila cela pesma, akako je sve izgledalo, pogledajte u jnasstavku…

Preporučeno