Sinoć je krenulo novo izdanje Zadruge, koje je opet izazvalo jako velike pažnje, a svi sa nestrpljenjemočekuju kako će da prođe njihov favorit. Željko Mitrović je već pre najavljivao da je ovo poslednja sezona, ali čisto sumnjamo da će tako biti, jer je ovaj projekat ipak njegova zlatna koka. Ušlo je čak 60 osobba,a odmah imaju mali problem, ima dostupno tek 40 kreveta.

Miljana Kulić se među prvima pojavila, kao i Lepa Miža, samo što se nišlijka ipak malo opustila, i kako je rekla pred kamerama ima 100 kilograma, pa mnogi misle da je sebi ipak dopustila malo previše. Isto tako normalnim ljudima pada na pamet, kakav je to njihov život u stvari, jer su napolju bili tek par nedelja, i opet idu na “smrtnu kaznu” od 10 meseci.

Pitanje je samo kakvi su to mentalni sklopovi, a Željko Mitrović je najavljivao i bombe u vidu Kristijana Golubovića i Stanije Dobrojević, ali su oni za sada preskupi, a sam Kristijan traži crno na belo pola miliona evra?! Međutim, iako je sve tek počelo, odmah na startu imamo i ono zbog čega apsolutno svi gledaju ovaj rijaliti program, odmah je pao i prvi skalp i to prvu noć u Šimanovcima.

Mensur Ajdarpašić je rešio da ove sezone pokaže koliki je zavodnik, i stvarno mu nije trebaalo puno vremena za to. Ovaj poznati TV lik od kako se raspakovao vreme provodi sa maloletnom Milicom Veselinović. Njih dvoje su najpre razgovarali na njegovom krevetu , a onda ju je odvukao u svoj krevet, a ona je pristala…

Kako su se supstili u postelju, njih dvoje su krenuli da se maze i pričaju, pa je zanosni Crnogorac rešio da ih pokrije, a šta se dešavalo ispod pokrivača možemo samo da nagađamo. Pogledajte i sami kako je to sve izgledalo..

 

Preporučeno