I danas kao i svakog dana skoro, u medijima imamo priliku da pročitamo neke novosti koje nam dolaze iz rijalitija Zadruga, čija peta sezona se polako bliži kraju, pa tako za nešto više od mjesec dana ćemo saznati ko će biti pobjednik, a ove sezone nikada je više favorita, tako da će do samog kraja, tačnije finalne noći biti neizvjesno. Isto tako pred sami kraj rijalitija, produkcija odluči da neka pravila promijeni, da još više zakomplikuje situaciju, pa tako bude još napetije.

Sami učesnici su mnogo nervozni, više nemaju strpljenja kao na početku rijalitija, pa samim tim više je sukoba, fizičkih nasrtaja i slično. Naime, sinoć je kako je to inače praksa subotom bila emisija, “Pitanja novinara”, ali zadrugari nisu ni slutili šta im je produkcija spremila i da je u potpunosti obrnula redoslijed.

Naime, prije emisije “Pitanja novinara”, u Bijeloj kući održale nominacije, pa su zadrugari morali birati između Filipa Cara i Dalile Dragojević. Nakon toga produkcija će saopštiti ko od ostalih učesnika ima najmanji procenat glasova, i ko će biti nominovan od strane publike. Podsjećanja radi, Podsetimo, u petak su bile najavljivane nominacije, ali su one u poslednjem času otkazane zbog ogromnog haosa između Dalile i Cara. Oni su napravili su potpuni rusvaj na imanju u Šimanovcima, zbog čega nije moguće bilo održati nominacije, pa je produkcija odlučila da to uradi u subotu naveče.

Preporučeno