Za danas jedna jako zanimljiva tema koja će vas sigurno privući, jer jako puno puta smo pisali o svadbama, i sahranama ali nikada nije bilo spojeno da nešto zajedničko imaju i svadba i sahrana. Sigurno se pitate šta se ovde zapravo desilo? Sve se naime desilo u blizini Gornjeg Milanovca, u jednom manjem selu, koje će ovu priču da pamte skoro celi svoj život. 

Taj dana je bila subota, i bila je velika svadba, a čovek po imenu Milan je imao malu gostionu u kojoj je tu noć bila luda proslava, skupili su se svatovi, ali i gosti iz sela, kao i okolnih mesta. Muzika uživo, lepo vreme, a Milan je pomagao konobarima, te je i on sam usluživao sve goste. 

Međutim, u jednom trenutku mu je prišao jedan čovek, te mu je rekao da ga lokalni grobar Simo čeka ispred gostione, jer ima nešto važno da mu kaže. Grobar mu je tako rekao da je video jednu ženu pre 10 minuta na groblju, kako nosi jednu tortu, čuči na grobu i nešto mrmlja sebi u nedra. 

Kasnije ju je pratio, jer je uzela tri zasipa zemlje i posula po kutiji od torte. Na kraju je ušla u tu istu gostionu i unela je tortu i ostavila je na stol, a ispostavilo se da je u pitanju kuma na samom venčanju. Milan je sve ispričao mladencima, a mlada je definitivno poludela, jer su ljudi već krenuli da jedu tu tortu. Šta vi misslite šta je kuma radila na groblju sa ovom tortom?

Preporučeno