Lepa Brena i Boba Živojinović su svakako jedni od najdugovečnijih parova u svetu estrade. Njih dvoje su se upoznali još sredinom 80 ih godina prošloga veka, kada je Boba bio najbolji teniser bivše Jugoslavije, a Lepa Brena je bila definitivno najbolja pevačica u bivšoj Jugoslaviji. Boba je tada bio oženjen, imao sina Filipa, ali je svoju rođenu suprugu ostavio preko noći i otišao sa brenom.

Sa njom je i dan danas, imaju još dvoje dece, a poznato je da jedan od najbogatijih parova na celoj estradi, jer imaju Grand Produkciju koja se procenjuje na nekoliko desetina miliona evra vrednosti. Deca su se skoro razišla, a njih dvoje i dalje rade dobre biznise, kupuju vredne nekretnine, a nedavno su kupili i jahtu od 6 miliona evra, malo se počastili kada su prodali deonice Granda jednoj engleskoj korporaciji.

Nadaš je Mađarski grad u kojem je pre neki dan održano i takmičenje vinara iz ovog dela Evrope, aiz Šida je jedna vinarija dobila jako visoka odlikovanja i medalje, a jedan od suvlasnika je baš i Boba Živojinović, međutim, u slaavlju i nisu baš nešto punoi mogli da uživaju. Međutim on i još jedan čovek sau suvlasnici ove vinarije, tako da su u jednom sporu i trenutno se nalaze na sudu.

Međutim, to bračni par Živojinović nije omelo da uživaju u svom trenutnom putovaanju kroz Hrvatsku, a društvo im pravi brenina sesttra Faketa. Još pre 2 godine Boba je krenuo sa vinarskim poslom, i već sada postiže kako i sami vidite jako dobre i kvalitetne rezultate. Vaša mišljenja o njima?

Preporučeno