Vjerujemo da ste svi do sada čuli za strašnu stvar kada je mladi vozač Audijem usmrtio jednu djevojku i oca troje djece. Podsjećamo sve se desilo u Nišu prije 10 ak dana kada je on divljao sa svojim Audijem kroz centar grada, vozio je preko 180 na sat, izgubio kontrolu nad vozilom popeo se na trotoar i pomeo sa lica zemlje 2 osobe. 

Odmah je priveden, ali zbog rupa u zakonu, sa obzirom na njegove godine jako je realna opcija da ne završi u zatvoru. Svi se sjećamo situacije od prije 10 godina kada je sin od Željka Mitrovića sa svojim džipom marke BMW usmrtio djevojku u centru Beograda, i da nije odgovarao niti jedan dan za ovo teško krivično djelo. Dobi oje samo kućni pritvor i to je sve. 

Podsjećamo Nemanja S koji ima samo 19 godina, zadržan je u pritvoru 30 dana, i još uvijek se čeka na njegovo suđenje, a nije nikako optimistična situacija po pitanju njegove zatvorske kazne, jer se pominje samo 9 godina zatvora. Prema zakonu Srbije, Nemanji će se suditi za saobraćajni prekršaj, a ne za ubistvo? Ko će nadoknaditi oca troje djece koja su ostali siročad nakon ovog teškog djela koje se desilo u centru Niša 6 januara?

Tako je advokat Mladen Džoli rekao da se ovo karakteriše kao samo teški saobraćajni propis i vjeruje da ako njegov klijent i ode u zatvor tamo če sa dobrim vladanjem napolju biti već za 2 godine. 

Preporučeno