U nastavku današnjeg članka vam donosimo novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a riječ je o našim poznatim ličnostima, koji iz dana u dan ne prestaju da nas iznenađuju, pa u medijima imamo priliku da svakog dana pročitamo neku novu informaciju vezanu za nekog od naših poznatih ličnosti. Tako ćemo mi kako ste i sami mogli da zaključite danas pisati i poznatoj hrvatskoj pjevačici Severini Vučković.

Inače, ona se poslednjih nekoliko godina nalazi u centru javnosti zbog raznih skandala koji se odnose na njeno ime, i sve manje se piše o njoj kao o pjevačici. Poznato nam je da je ona bila u braku sa Igorom Kojićem, sa kojim se prije nekoliko mjeseci razvela, a sada stižu nove informacije koje su šokirale sve. Naime, pjevačic a je poslednjih godina doživjela razne izdaje od strane njoj bliskih ljudu, a prema najnovijim informacijama sada je to navodno uradio njen bivši muž Igor Kojić.

Kako mediji prenose, Igor je 30.jula proslavio svoj 35.rođendan, dok je nekoliko dana kasniej on priredio veliku proslavu na imanju koje pripada njegovom djedu, u selu koje se nalazi kod Loznice. Navodno su se gosti šokirali kada se na proslavi pojavio i Milan Popović, bivši Severinin muž sa kojom se i sam Igor vrlo često javno svađao i sa njim razmjenjivao uvrede, dok je bio u braku sa Severinom, tako da sa dolaskom na ovaj rođendan i zajedničkim druženjem, obojica su pokazali kako su izgleda zakopali ratne j i postali bliski prijatelji. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno