U nastavku današnjeg članka se bavimo jednom veoma zanimljivom temom, a za razliku malo ćemo da se bavimo sa dešavanjima u svijetu, jer ovih dana malo smo bili preokupirani sa raznim dešavanjima na našim prostorima, i našoj javnoj sceni. Naime, djevojčice koje su očarale cijeli svijet sa svojom nestvarnom i očaravajućom ljepotom, Ava Mari i lea Rous više nisu tako male, kako ih mi inače pamtimo.

Naime, one su vjerovali ili ne rođene 2010.godine, a nedugo nakon rođenja proglašene su za najljepše bliznakinje na svijetu, koji je za njih saznao i prije nego su one prohodale. Prirodna ljepota koju one posjeduju je nestvarna i neopisiva, one imaju savršen ten, svilenkastu plavu kosu, kožu koja je čsita, simetrično lice, jednostavno riječima jako teško opisati. Njihova majka Džek Klements bila je upitana još davno zbog čega ona i njen muž ne odluče da djevojčice upuste u svijet modelinga, a ona je na to rekla:

“Ljudi su mi stvarno govorili: “Vau, tako su lepe, stvarno bi trebalo da razmislite o tome da ih uključite u modeling”. One imaju i starijeg brata, pa kada je Džeki odlučila da pokuša sa modelingom, u to vrijeme su djevojčice imale oko 6 mjeseci, shvatila je da to nije izvodljivo, zbog prezahtjevnih obaveza koji je taj život nametao, a koje su uticale na cijelu njihovu porodicu, pa je tako ona rekla: “Moj prvi pokušaj bio je kratkotrajan i odlučila sam da nije pravi trenutak”. Ostatak teksta pročitajte ovde.