Danas u nastavku ovog članka pišemo o Džulijus Džej Ti Klark koji je iz Oklahome i koji je rekao iskreno da u potpunosti zavisi od svoje devojke Džesike, kao i da je svestan da je na ivici smrti. “Moram znati da oko mene uvijek ima dovoljno hrane. Hrana mi je najvažnija stvar na svijetu, više volim hranu nego sek*” objasnio je u jednoj od epizoda.

Dok sa druge strane je Džesika govorila da je zabrinuta za njega, ali ipak mu je omugućavala je da se prejeda brzom hranom. Slatkiše mu je svakodnenvo donosila praktično  u džakovima a pored kreveta mu je ostavljala po nekoliko kartona pica. “Sve što u sebi sadrži šećer je moja velika slabost i ne mogu da odolim slatkišima” rekao je Džulijus, koji je sa 13 godina počeo da se goji i od tada je svake godine sve deblji i deblji. Sa 22 godine je na kraju imao preko 300 kg i lekari su mu otvoreno rekli da 30 godinu neće moći da dočeka, a sa 25 godna već je bio u invalidskoj penziji i živeo je u krevetu od socijalne pomoći. Kako je sam rekao 30 je proveo prejedajući se i živeći u prljavaštini jer sa 405 kg nikako nije mogao da povede računa o ličnoj higijeni.

Također, uz sve to na nozi mu se pojavio ogromni limfedem zbog čega je bio dodatno onemogućen da se kreće. Kada se pojavio u emisiji Moj život sa 300 kg bio je svestan da je na samoj ivici smrti. Lekar Nau ga je stavio na strogu dijetu, ali on zavisnik od hrane, postao je jako agresivan i neprijatan zbog čega je odnos sa njegovom devojkom odmah propao. Ostatak teksta pročitajte ovde. 

Preporučeno