Dalila Dragojević bivša učesnica pete sezone rijalitija Zadruga, jedna je od najintrigantnijih učesnica koje su se pojavile u ovom rijalitiju, koja je od strane naroda osuđena zbog onoga što je uradila na televiziji, tačnije kada je prevarila svog sada bivšeg muža Dejana Dragojevića, i ušla u vezu sa Filipom Carem, a kako je njihova veza bila turbulentna i sami smo imali priliku da ispratimo.

Kako su izašli napolje, probali su ali nisu uspjeli ostati zajedno, što je zapravo bilo mišljenje mnogih ljudi, koji su to govorili. Ona se trenutno nalazi u Budvi na odmoru zajedno sa još jednom bivšom učesnicom, Marijanom Zonjić, te na društvenim mrežama imamo priliku da ispratimo kako se one provode. Tako su prije neku večer uživale na koncertu Ace Lukasa, i kako je alkohol počeo da radi svoje, Dalila je počela da se nabacuje pjevaču koji ju je hladno oduvao. Naime, njihov sto se nalazio pored same bine, i ona je cijelu noć oblijetala oko Lukasa, koji ni jedne sekunde nije pokazao neko interesovanje za nju, pa joj čak pokazao i srednji prst.

Izvor koji je svjedočio svemu ovome, rekao je: “Dalila i Marijana su se sa društvom smestile za sto i već tada su je mnogi prepoznali pošto je taj separe na najboljem mestu. Naručile su nekoliko flaša šampanjca, prvo su samo sedele i snimale se telefonima da bi posle poskakale da igraju. Tu su prilazile neke devojke da se slikaju s njom, Dalila je izlazila u susret i pozirala s Marijanom. Posle, kad je predgrupa završila svoj deo, izašao je Lukas. Tad su poskakale da igraju, Dalila je Lukasa sve vreme merkala, snimala ga telefonom, da bi na kraju čekala prvu priliku da s njim popriča”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.