Dragana Mirković je neko ko je prisutan na srpskoj estradi preko 30 godina, i koja iza sebe ima itekako veliki broj hitova koji se ne mogu ni izbrojati. Kada se tek pojavila prozvali su je “Luče iz Kasindola”, a sredinom 80 ih godina prošloga vijeka pravila je pravi dar mar po bivšoj Jugoslaviji. Popularni album “Simpatija”, porušio je sve rekorde slušanosti. 

Danas se može reći da je Dragana Mirković definitivno postala industrija, jer ona više nije samo pjevačice, već je brend koji melje sve pred sobom. Nije mala stvar da kao solo izvođač napunite Stark Arenu koja prima preko 20.000 ljudi, i to u vremenima kada je ekonomska situacija u Srbiji bila više nego diskutabilna. Dragana Mirković je danas ponosna vlasnica DM Telvizije koja je jedna od gledanijih u cijeloj regiji. 

Ona sa suprugom Tonijem živi u Beču, a imaju dvoje djece, koje se nisu okušale u muzici kao što je ona. Ćerka Emanuela je krenula putem foto modela, dok se sin ipak odlučio za adrenalin, i danas vozi auto trke, i voli brzu vožnju. Kada se uvijek spomene dobar izgled, i plastične operacije, Dragana Mirković je uvijek govorila da je za njen izgled zadužena majka priroda, i da nikada nije na sebi radila nikakve korekcije tim putem. 

Međutim, sada je na internetu se pojavilo par slika, koje demantuju slavnu pjevačicu. Naime, Dragan irković je po svemu sudeći najviše zahvata uradila na samom licu, a vidi se da je nos bio totalno drugačiji, dok su zubi bili živa katastrofa. Vaša mišljenja o Dragani Mirković?

Preporučeno