Rijaliti Zadruga nas nekoliko nedjelja pred sami kraj ne prestaje da nas iznenađuje i šokira sa novim dešavanjima koja javnost jednostavno ostavlja bez teksta. Mi ćemo u nastavku da pišemo o jednoj vijesti, tačnije informaciji koja i nije toliko provjerena, ali dovoljna je da unese sumnju, da tu ipak ima nešto. Mi ćemo u nastavku da pišemo o dvoje zadrugara, odnosno za dvoje sada već bivših zadrugara, koji su svojom vezom podigli veliku prašinu u javnosti, a riječ je o reperu Nenadu Aleksiću Ša, i Tare Simov.

Gledaoci, ali i cjelokupna javnost zna da je njihova veza bila jako turbulentna, kako u prošloj sezoni kada su se oni i spetljali, tako isto i dok su oni bili napolju, kada smo mi preko društvenih mreža imali priliku da saznamo šta se sve dešavalo između njih. Oni su bili učesnici pete sezone, koja je i dalje aktuelna, i u njoj oni su iznijeli detalje iz spoljašnjeg svijeta, koji su izbezumili sve. Na kraju oni su prekinuli, i svako je krenuo svojim putem, ali sada se ponovo piše o njima, tačnije da su oni uhvaćeni zajedno na istom mjestu, pa su zbog toga odmah krenule špekulacije o tome da li su oni obnovili svoju vezu. Naime, na splavu na kojem Tara radi, bio je i Nenad, i oni su slikani zajedno, ali bez obzira na sve, oni su negirali da su opet zajedno.

Međutim, sada su isplivale nove fotografije koje pokazuju da oni i dalje provode vrijeme zajedno. I Tara i Ša su jučer na svojim Instagram profilima podijelili slike sa jednog bazena, a po ogradi može da se zaključi da su oni na istom mjestu. Tara je objavila kratak video kako se sunča, gdje se također može vidjeti da se zidovi poklapaju sa onim na slici koju je Ša objavio na svoj Instagram stori.

Preporučeno