U nastavku današnjeg članka malo govorimo o nagradnim igrama, ali i igrama naa sreću. One vas itekako mogu usrećiti i dovesti do toga da rešite sve vaše životne problem, ali kocka je svakako ku rva, jer kada jednom dobijete, oslai vam se, i mislite da ćete rećiti i dalje sve vaše probleme, i da ćete dobijati do kraja života, ali jako brzo se spustite na zemlju. 

Mi tako danas govorimo o Milanu P. koji ima 52 godine i koji je iz sela u blizini Ostružnice jedan je od onih koji je dobio više od pola miliona evra na lutriji pre nekoliko godina, a sada je otkrio koliko su te pare u stvari proklete.

Odmah je sa ženom i dvoje dece dogovorio da nikome ne govore za to, ali selo je malo, tako da se jako brzo saznalo ko je u stvari sretni dobitnik. Odmah su se počeli okupljati oko njega, grebati se za piće, pričati teške životne priče, samo da im on posudi ili počasti sa nekim parama. Nakon nekog vremena, počastio je crkvu sa velikim iznosom, a onda je krenulo da se topi svo bogatstvo.

Neke pare je oročio na banci, ali su sinovi sve skidali tako da je i to potrošeno. Krenuli su sa ulaganjem u neke poslove o kojima nisu imali pojma, tako da je i to otišlo u nepovrat. Krenule su svađe, a kada je potrošen i zadnji dinar, danas kao da su skinuli neko breme sa leđa. Međutim, Ružica G iz Beograda je dobila oko 300.000 evra, ali su bili puno pametniji. Kupili su sinu stan u Beogradu i auto, te same studije, a ostalo su oročili na banku, tako da danas lepo žive od tih para. Vaša mišljenja o igrama na sreću?

Preporučeno