Kako ste i sami mogli da zaključite naša današnja tema će da bude veoma zanimljiva, a inače se odnosi na tetovaže. Naime, mnogo ljudi uradi tetovažu i vjeruju da će ona i nakon mnogo godina izgledati kao i prvog dana kada je urađena, ali to uvijek i ne bude tako, a mi ćemo u nastavku da vam prenesemo iskustvo jedne djevojke, koja je sa korisnicima društvenih mreža odlučila da podijeli svoje iskustvo.

Naime, ona je odlučila da pokaže kako njena tetovaža izgleda samo dvije godine, nakon što ju je ona uradila, i tako je ona mnoge dame obeshrabrila koje su bile čvrsto odlučile da poduzmu taj korak, jer nakon ovoga svi će dobro da razmisle prije nego što odluče da urade neku tetovažu. Njeno ime je Nensu Gil i ona je bila na ljetovanju na Tajlandu i tamo je odlučila da se tetovira, a nakon što je ona sa svima podijelila svoju diskretnu i malu tetovažu, prikupila je na istom tom snimku preko 300 hiljada pregleda i to samo u jednom danu.

Nensi je prvo podijelila crtež koji je uredno urađen na njenom zglobu, a riječ je o avionu koji je istetoviran zajedno sa svojom putanjom, tačnije znak beskonačnosti. Ona je tetovažu uradila kako smo naveli na zglobu noge i to prije dvije godine, a sada je ona pokazala kako ona izgleda nakon dvije godine, jer je shvatila da je dizajn potpuno promjenjen. Tako je mastilo promijenilo boju i linije su dobile drugačiju boju. Ono se toliko proširilo po koži da je avion počeo da liči na pticu, a znak beskonačnosti na mašnu. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@nancygill99

♬ original sound – Whatsername