Miljana Kulić, konačno je nakon više od mjesec dana izašla iz bolnice i sada se nalazi u Nišu, gdje je nastavila kućno liječenje. Miljana je vodila borbu za život, nakon što joj se stanje zakomplikovalo poslije operacije smanjeja želuca u Turskoj. Mediji su svakog dana izvještavali o njeno stanju, koje je sada konačno stabilno, te i ona i njena porodica konačno mogu da odahnu. Naime, poznato nam je to da je ona potpisala ugovor za šestu sezonu Zadruge koja je već počela, ali još nije poznato kada Miljana tačno ulazi.

Odnosno dokle god ne bude prošlo sve ovo ona neće ući unutra, barem tako sada stvari stoje. Ono što je zanimljivo jeste to da je u šestu sezonu ušao i Ivan Marinković, inače otac njenog sina Željka, a znamo da oni nisu nikako u dobrim odnosima, tako da vjerujemo da će pravi spektakl i pravi rijaltii da počne kada Miljana uđe. Ivan je otkrio kako se osjeća povodom toga, što će se sresti licem u lice sa Miljanom.

Naime on je bio u pušioni sa Zoricom Marković, Urošem Ćertićem, pa je on u jednom trenutku rekao: “Brate kad dođu Miljana, Zola i Marija”, rekao je Ćertić, a Ivan je odmah na to rekao: “Al sam se us*ao, baš sam se potresao, strašno”, rekao je Ivan. Nakon toga oni su razgovarali o nekim drugim temama, tačnije učesnicima, a kako je to baš sve izgledalo pogledajte u video snimku ispod, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.