Više je nego očito da imamo porast procenta razvoda brakova, kako u našoj regiji, tako i u cijelom svijetu, te je enkako sve to postalo i normalno, a statistika kaže  da je anjčešći razlog razvoda preljuba, kao i novac. Sa pojavom društvenih mreža, nekako su ljudi počeli malo više da ulaze u interakciju jedni sa drugima, lako se ostvaruje kontakt, pa samim time i mnoge veze na taj način dolaze u probleme i u krize., I mada društvene mreže jesu dobre za pronalaske novih partnera ili prijatelja, isto tako su i opasne za brakove i za veze, posebno jer se danas sve snima i sve slika, i malo toga ostane ispod radara javnosti. Tako je u Srbiji ovih dana veliku prašinu podigla afera sa porukama koje je poznati muzičar Aleksandar Milić Mili slao jednoj poznatoj TV voditeljici, a to su zabilježile kamere na njenom telefonu, tokom emisije koju je vodila.

Odmah nakon toga su krenule priče kako Mili vara svoju suprugu, mada njihov brak važi za jedan od najskladnijih na estradi. Milijeva žena Nina je poznata kao neko ko baš ne voli da se eksponira u medijima, te više vpli da bude u krugu svoje djece i porodice. Cijela ova afera je krenula kada je kamera snimila na telefonu Jovane Jeremić, jednu njenu konverzaciju na društvenim mrežama, dok je vodila Jutarnji program. Kamera je u jednom trenutku zumirala njen telefon, te se moglo vidjeti da je na samom vrhu u Jovaninom inboxu poruka od Milija

Naravno, činjenica da se njih dvoje dopisuju ne mora da znači da su u nekoj emotivoj vezi, mada je sadržaj poruke bio iznenađujući za sve, a u poruci koju je Mili poslao Jovani je pisalo: ”A može i spa ako ti je do opuštanja… Mnogo nudim, ne valja.”

Preporučeno