Lepa brena je definitivno neko ko je postavio temelje dobre narodne muzike koja definitivno nikada neće izumreti. Ona se definitivno poslednjih 10 godina skoro nikako ne bavi muzikom, a jako teško se možemo setiti poslednje pesme koju je izbacila. To samo govori kolika je veličina od pevačice, samo se pojavi na koncertu i ako stadion ima 50.000 kapacitet, on će da bude pun. 

Ako na to sve dodamo i Grand produkciju koja radi itekako dobro, onda i ne čudi što su pre par nedelja ona i Sašas Popović prodali svoj deo u produkciji za 30 miliona evra. Zato se Lepa brena pre par dana počastila sa novom jahzom koju je platila čak 6 miliona evra, ali ko te pita? 

Naravno, da godine čine svoje, pa tako brena sa vremena na vreme uradi neke sitbe korekcije na sebi. verujemo da se svi sećate njene korekcije na grudima, kada ih je malo “podigla”, a nakon toga su je malo i prozivali, da bi pre par nedelja uradila i popularne “mačje oči”, koje joj ruku na srce skoro i da ne stoje, jer ipak to nije baš za njene godine i njenu generaciju. 

Sada je opet odlučila d se malo podmladi a uradila je novu frizuru za koju su mnogi rekli da ju je podmladila čak 15 godina. Napravila je “šik” frizuru koja se itekako dopala svim mladim, a komentari su se nizali jedan za drugim:”Izgledaš kao boginja”, “”Meni je kao tinejdžerka, vrhunska frizura!”, “Izgledaš bukvalno 15-20 godina mlađe”, “Draga Breno, što bi omladina rekla – grmiš”, bili su samo neki od komentara.

Preporučeno