Prva dama Srbije Tamara Vučić u elegantnom i pomalo tradicionalnom izdanju je predstavila Srbiju celom svetu. Žena koja je stalno u seni, i koja se ne pojavljuje baš toliko u medijima, jednostavno kada se negde pojavi, uvek ostavi traga, jer se mora priznati da žena itekako ima ukusa za oblačenje.

Ona je sa širokim osmehom i punog srca izjavila “Ponovo sam zaljubljena u svoju zemlju!”. Na društvenim mrežama se pre nekoliko pojavio video snimak u kojem prva dama Srbije Tamara Vučić predstavlja svoju zemlju za vreme pandemije, a pobrala je jako puno pozitivnih komentara i kritika.

Na suncem okupanoj savskoj obali, sa širokim osmehom i u elegantnom, ali pre svega tradicionalnom izdanju, vezala je kosu u paundžu, i jednostavno je sve ostavila bez daha.

“Ja sam imala privilegiju da još jednom svedočim lepoti ovog naroda, unutrašnjoj snazi koja nas je ujedinila kao naciju, kao što je Srbija uvek ovako lepa”, rekla je ona, dok su se u snimku smenjivale slike sa raznih krajeva zemlje, i pokazivala kako je samo Srbijaa lepa zemlja.

Dragi moji, velika mi je čast da vas srdačno pozdravim iz prelepe Srbije, zemlje koja je bogata tradicijom, istorijom, kulturom, izvanrednih prirodnih lepota i ljudi koji su vas uvek dočekivali sa osmehom na licu. Pogledajte samo Nikolu Teslu i Novaka Šokovića, sve je to Sr bija rodilaa…” izjavila je prva dama Srbije.

Preporučeno