U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva tema, koja je u poslednje vrerme i više nego normalna pojava. Nekada j eovo bila tabu tema, a danas se uveliko “ugovaraju” brakovi, pa čak se i ugovaraju cene čim se rodi devojčica u jednoj porodici. 

Tako na samom rođenju roditelji svoju ćerku “obećaju” nekome, i njena je obaveza da čim ona bar malo sazre, odmah se udaje za njihovog sina, a ne prođe malo vremena, ona odmah dobije i dete. U Srbiji je to itekako popularna pojava, a nedavno smo pričali o jednoj ženi iz okoline Beograda, koja je otvoreno govorila o romskim brakovima, u koje je i ona otvoreno uključena. 

Međutim, mi danas idemo do Evropsske Unije, gde je ovo jako retka pojava, a tamo je Bridžit Vol, pripadnica romske nacionalne manjine, iz Irske na društvenim mrežama redovno postavljala detalje iz svog privatnog života.

Tako je ona pre par dana, sa svojim pratiocima podelila stvarno osetljiv video u kojem je ispričala kako je jednog jutra saznala za svoj dogovoreni brak. Kada je ušla u kuću, na krevetu je videla venčanicu, i morala se udati za čoveka koji joj se čak nije ni sviđao. Maltretirao ju je punih 7 godina, a na kraju se jedva uspela da razvede. Ona je isto dodala da danas nije retkost da se u Irskoj žene i udaju čak i prvi rođaci, tako da dolazi do raznih deformiteta, kada dete dođe na svet.

@bridgey_barbara

Answer to @lizmc10 #fypシ

♬ original sound – Bridget wall

Preporučeno