Jelena Đoković je svakako jedna od najpoznatijih supruga u regiji, jer je njen Novak Đoković prvi teniser sveta, i svakako najveći ambasador Srbije u celom svetu, samim time i najveći sportista koji je ikada rođen na balkanskim područjima. On je na ovaj način pokazao da se i iz male sredine može napraviti jao dobar posao, i sa malo sredstava stati rame uz rame sa svetskim velesilama i čitati im bukviccu.

Jelena Đoković se jako puno puutta našla na javnim osudama i komentarima po društvenim mrežama, zbog svoga odnosa prema prvom reketu sveta, jer je pod njenim uticajem pre par godina osstvarivao jako loše rezultate. Sada je ostavio samo biljnu ishranu, i ponovo se vratio na pobedničke staze. Pored ovoga, ona je često znala i u roditeljskom smislu vaditi majkama živce, a jedna od njenih poslednjih izjava je bila ta da svoju decu taru i Steffana ne kažnjava sa batinama.

“Moja deca su prva generacija koja nisu dobijala bateine do sada, moj deda, jeste roditelji i ja smo dobijali batine, također i Novakovi isto. Mislim da je ovo menjanje budućnosti, i da je ovo jedini i pravi ispravni način odgajanja same dece,” izjavila je jelena Đoković te je izazvala podeljena i oprečna mišljenja.

Od nedavno ona je zabranili gašenje sveća na rođendanskim tortama, a kako kaže to je odlučila da promeni kada je posetila kosovske manastire. Sveća je simbol sreće i života, i jednostavno se ne sme puhati u njih i gasiti ih. Rekla je da će bar u svome domu pokušati da promeni ovu tradiciju.

Preporučeno