Jelena Karleuša je svakako centralna figura u Zvezdama Granda, i može se reći da bez nje sve ovo apsolutno nema nikakvog smisla. Treba biti iskren pa reći da su i ostali članovi žirija Zvezde Granda itekako dobri i kvalitetni, ali ona je sasvim sigurno 50% cijelog šou programa, ovog itekako zanimljivog muzičkog programa. Ona je zbog svog jezika, itekako privlačna svim gledaocima, i mora se reći da zna napraviti itekako dobru dramu.

Ona je itekako ulazila u jako žestoke duele sa običnim takmičarima, i to oko nekih bizarnih stvari, dok je ponekad išla toliko dalčeko da se prozivala po društvenim mrežama sa osobama kojima može biti majka u najmanju ruku. Uvijek se okomi na nekog kandidata koji je bar malo drugačije obučen od drugih, i odmah mu da do znanja da je obukao pogrešne stvari za samo takmičenje. 

Nekada to na takmičare ostavi itekako dubok trag, i jednostavno psihički padnu, kada se na nađu na stubu srama i kritika pred TV kamerama. Dosta je kvalitetnih takmičaraa prošlo kroz ovaj program, a Jelena je čak bila i mentor nekima od njih. Tako je ovaj puta Julija Mihajlović i Azur Halilović su odmjerili snage na sceni Zvezdi Granda. Julija je pobjedila u ovom velikom duelu sa 5:4, a žiri je bio 50/50 sa ocjenama ovo dvoje takmičara. 

Jelena Karleuša je pohvalila Juliju, i rekla da je imala sjajan scenski nastup, dok je za bosanca samo kroz zube rekla da je “ljakse”. Kada je on pitao da mu ponovi šta je rekla, ona je rekla da nije apsolutno ništa loše rekla na njegov račun. 

 

Preporučeno